Tilaa kasvosuojaimia COVID-19:ltä suojautumiseen

Lamor Corporation 14 October, 2020
Lamor masks

Hyödynnämme pitkäaikaista ympäristönsuojeluasiantuntemustamme henkilösuojaimiin. 

Tarjoamme niin yksityis- kuin yritysasiakkaille lääketieteellisiä kasvo-nenäsuojuksia.

Tarjontaamme kuuluu IIR-tyypin kertakäyttöisiä suojuksia sekä muita turvavälineitä on tarjolla saatavuuden perusteella. Tiedusteluja voi tehdä osoitteesta tilaukset@lamor.com

“Toimimme ympäristöpalveluiden parissa, jossa työturvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, ja näin ollen henkilöstömme on aina käyttänyt henkilösuojaimia”, sanoo Lamorin toimitusjohtaja Mika Pirneskoski.

”Oli selvää, että voimme käyttää asiantuntemustamme henkilönsuojaimien hankkimisessa ja käyttää sitä auttamaan sairaaloita, kouluja tai kuntia, jotka myös tarvitsevat tätä varustetta.” Lamorin liiketoimintajohtaja Brandon Buzarde jatkaa.

Porvoolainen Lamor Corporation on moniin eri tilanteisiin ja ilmasto-olosuhteisiin soveltuvien öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisujen globaali markkinajohtaja, jolla on toimistoja, edustuksia ja kumppaneita strategisissa paikoissa kaikkialla maailmassa. 

Lamor on sitoutunut öljyvuotojen torjunta- (OSR), keräys- ja puhdistustoimintoihin ympäri maailman. Yritys tarjoaa lisäksi maailmanlaajuisia maaperän- ja vedenkäsittelypalveluja. Kattavaan tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluu myös teollisia sovelluksia. Yritys on myynyt öljyntorjuntalaitteistoja 120 maahan ja toimittanut yli 1800 alukseen asennettavaa järjestelmää asiakkaille ympäri maailman. 

Osaamisemme perustuu kokemukseen. Lamor on kehittänyt yli 35 vuoden ajan osaamistaan öljyntorjunta- ja keräysalalla erityisesti arktisissa olosuhteissa ja avomerellä. 

Ota yhteyttä

Your Contact

Iryna Besarab

Communication

Nico Larsen

Project Team